æsj!

I stad så jeg på  Tyra banks show. jeg må bare si at den dama er drit kul! det handla om barn helt ned til 2 årsalderen som var med på sånne kåringer som "little miss perfect"! jeg kjente jeg ble helt kvalm! æsj! de ungene var helt fake! de brukte jo "bare" parykk, falske tenner, løsvipper, selvbruning, drit dyre kjoler og et tonn med sminke! men alikevel sitter mødrene der og sier: " dette gjør vi kun for å ha det gøy! de får mye bedre selvtillit! det er så koselig når familien er sammen! jeg har aldri tvingt dem til no, dette har de valgt heeelt selv!! en unge på 2 år? har valgt det!?!?! pluss at foreldrene sto å grein når ungen kom på 2. plass i konkurranser. syke mennesker! vel, detter er i USA. HÅPER det aldri verden kommer sånt til Norge!!
 vls
fake a smilie :D

sånn da har jeg fått ut litt frustrasjon! :D men som sakt så digger jeg TYRA! Når hun intervjuet de mødrene, viste hun tydlig at hun syns det var helt sykt det de holdt på med! I tillegg er hun jo modell selv og roste barna når de ikke tok på seg allt det klisset :D
 
tyrashow

en dame du burde digge!

seeeyaa! klem venill!

10 kommentarer

<3 Rebekka

29.okt.2009 kl.22:04

jeg er enig med det ! det er helt sykt å se på at de gjør sånne ting med så unge jenter ! :O det er en skam at de selv ikke ser hvor feil det er !:S
ufattelig !!

Iselin :D

29.okt.2009 kl.22:04

Så enig med deg Venill! Goo Tyra! :D Bra blogg Vænill/ Venevild eller noe! <3

Stine

29.okt.2009 kl.23:33

Dere burde egentlig skamme dere som driver egenreklame på Regine Stokke (sinober.blogg.no) sin blogg og særlig med tanke på at innlegget hennes handlet om at hun skal dø snart.

Elise

29.okt.2009 kl.23:38

Synes den ene reklamen de hadde på tv for det tv-programmet little miss perfect var helt forferdelig jeg, der hvor hun ene mammaen sa det at; dere synes sikkert at vi gjør noe galt, hvis dere har et stygt barn.... Jeg digger også Tyra! :)

happyfacet

30.okt.2009 kl.00:11

Ja, jeg er helt enig med dere alle! Blir så provosert av å se på det, så jeg må bare se vekk til slutt! Fysj!

Jeg kan dessverre ikke si jeg vet hva du snakker om, men jeg kan hvertfall si at vi aldri ville ha reklamert eller oppmuntret et innlegg som det! Sånn er vi ikke! :)

Linda

30.okt.2009 kl.00:46

Er det noe jeg virkelig hater, så er det spam!!

Og dere presterer å be ei som er dødssyk om å besøke bloggen deres! Jeg har mest lyst til å filleriste dere!

LES hvertfall innlegget dere sprer reklamen deres på neste gang! Eller aller helst, hold opp!

Silje Regine

30.okt.2009 kl.14:55

Ja, det her snakka vi om på skolen i dag, så du veit allerede hva jeg synes :) Om "Little miss perfect" og Tyra Banks :D <3

love you, Venill<3

Elise

30.okt.2009 kl.20:52

Jeg vet ikke hvem av dere som har gjort det, men dere har faktisk reklamert for bloggen deres på bloggen til dødssyke Regine. Jeg så kommentaren deres. Dere burde være litt mer forsiktige med reklameringen deres, folk blir stort sett bare irritert og provosert over sånt. Og spesielt på en blogg som Regine sin.

Håper dere skjønner at jeg ikke sier dette for å være frekk eller noe sånt, men dere burde vite bedre enn som så.

IdaL

02.nov.2009 kl.13:49

Unnskyld meg, men hva tenker dere på?! Egenreklame på en dødssyk jentes blogg? Det synes jeg dere kan holde dere for gode til.. Hvis litt respekt...

happyfacet

02.nov.2009 kl.15:29

IdaL: Vi beklager dette, det var en feiltakelse! Det har ingenting med at vi ikke har respekt eller ikke tar hensyn til Regine, det var rett og slett en feil. Vi beklager dette veldig.

-Tale

Skriv en ny kommentar

happyfacet

happyfacet

15, Drammen

Kategorier

Arkiv

hits