Hva skal jeg velge! :O

Jeg blir helt stressa! ( jeg vet, JEG lissom) for nå er jeg blitt veldig usikker på hvilken skole jeg skal velge tïl neste år! Alltid når folk har spurt meg om hvor jeg vil begynne, svarer jeg uten tvil: -dramalinja på st. hallvard! 
Jeg kjenner mange folk som går der og sier at det er  en kjempe koselig skole. Og jeg har alltid syns drama har vært kjempe gøy! Men plutselig ble jeg bare skikkelig usikker. For medier og komminikasjon virker så spennende! Jeg leste mer om det - redigering av bilder, redigere og lage film, fotografering og være masse kreativ! jeg liker jo det også! Det er hardt og være 10. klassing xP
 think1
syns jeg hadde litt sånn think-face her

på jegvilbli.no så sto det noe sånt som:" lurt og planlegge litt, nå som du skal planlegge det du skal gjøre de 50 neste årene i livet ditt". for en fæl settning! Jeg blir stressa!

seeyaa:D -venill 

2 kommentarer

enig, Venill... Vi har nok det samme problemet der! :O Det er ikke lett, for det er jo snakk om de neste 50 ÅRENE AV LIVET VÅRT!!! :O Æsj, jeg hater sånne ting, sånne... valg (i)!

Thinkface <3

Cath

08.nov.2009 kl.14:56

Det er ikke nå du bestemmer hva du skal bli, det skjer når/hvis du tar høyere utdanning. Hvis du begynner på dramalinja kan du fortsatt studere media og kommunikasjon videre, og omvendt, Så lenge du får generell studiekompetanse så synes jeg du skal gjøre det du har mest lyst til.

Skriv en ny kommentar

happyfacet

happyfacet

15, Drammen

Kategorier

Arkiv

hits